Szoláriumunk

Fekvő gépeink német gyártmányú Ergoline szoláriumok.

MÁRKA:

VILÁGSZERTE A NUMBER 1!

Az Ergoline a világ legkedveltebb szolárium-márkája, nemcsak a stúdió-tulajdonosok, hanem a vendégek körében is. És ennek nyomós okai vannak, aki ma a Nr.1. profi szolárium mellett dönt.

Minden reggel 8-9-ig féláron lehet szolizni !

 "Barna Péntek" nevő eseményünk alklamával, egésznap féláron lehet szolizni ! Kövess minket a Facebookon, hogy le ne maradjál!


Gépeink és csöveink:

Szolárium részlegünkben 3 darab Ergoline fekvő szolárium található, és 2 darab álló gép . 

Digitális kijelző, szabályozható arcbarnító, beépített saját klíma, többirányú intercooler testhűtő ventilátor .

Cosmedico 

Bőrtípusok 

Az 1-es tipusú bőrüeknek nem javasolt a szolárium használata .

Mértékletesség

- A bőrünk barnulása genetikailag meghatározott tényező, ami azt is meghatározza, hogy milyen ütemben képes alkalomról alkalomra barnulni a bőrünk, illetve azt is, hogy milyen mértékű lehet a maximális barnaságunk. Ezt a tulajdonságunkat megváltoztatni nem tudjuk. A bőrnek nem tesz jót ha naponta szolizunk  

- Viszont szolikrémekkel fokozhatjuk a hatást, jobb krémekkel akár 30-40%-ot is, mivel a hidratált bőr jobban, szebben és tartósabban barnul !

Jótékony hatásai 

- Fényszegény téli időszakban a depresszió kiváló ellenszere.
 Stressz oldó, hangulatjavító hatása sem elhanyagolható.
- Serkenti a hormon- és az immunrendszer működését, így a téli megfázások megelőzésére is alkalmazható.
- A zsíros bőr faggyútermelődésének szabályozására,

- ekcémára, pikkelysömörre is jótékony hatású.

Bőrrák és szolárium:

Szolárium használata bőrrákot okoz?


Dr. Nagy Zsuzsa bőrgyógyász szerint, a bőrgyógyászok között szinte általános a nézet, miszerint aki teheti, egyáltalán ne szoláriumozzon. Ezzel szemben ma már az emberek sokkal nagyobb biztonsággal használják a "mesterséges napfényt", másfelől a bőr és a szervezet egészségéhez szükséges fényt - különösen a téli időszakban - szinte sehonnan máshonnan nem lehet "beszerezni".Azt a korábbi vélekedést pedig, hogy a legrettegettebb bőrrák típus, a melanoma kialakulása és a fényterhelés között összefüggés lenne, a legújabb kutatások cáfolják (többek között Levell, NJ et al; Br J Dermarol, 2009, 161(3):630-634.). A tanulmányok mellett ezt támasztja alá az a tény is, hogy a déli országokban a bőrrák sokkal ritkábban fordul elő, mint az északi területek népességében.

Európában a legtöbb bőrrákot Svédországban regisztrálták és dél felé haladva a napfényes országokban a legkevesebb.

De tény hogy a mértéktelen szoláriumozás a sokszori leégés növeli a kockázatot !


Az utóbbi években, sőt hónapokban készült, neves, független kutatók és intézetek által közzétett több tucat tanulmány többsége a következő álláspontra jutott: a kontrollált és rendszeres UV sugárzás kiemelkedően hasznos az emberi egészség, életkedv megőrzése szempontjából. Hangsúlyosan kerülendő ugyanakkor a leégés bármilyen formája, a túlzott és gyors UV terhelés, valamint a sokkszerű, egyszeri, nagy UV dózisok. 

D-vitamin fontossága

 Napozással és szoláriumozással növelhető a D-vitamin készletünk.

- A tudományos kutatások bebizonyították, hogy a D-vitamin hiánya közvetlenül részt vállal a csontritkulás, csontfájdalmak, egyes izomgyengeségek, autoimmun, szív- és érrendszeri, valamint megfázásos, influenza jellegű betegségek, illetve az ezekre adott gyenge immunválasz kialakulásában. 

-A szoláriumot egyébként nem azért találták ki, hogy barnuljunk tőle, hanem pont az élettani dózis miatt a napfénytelen helyen élőknek.  

- Bizonyított, hogy a huzamos D-vitamin hiánnyal küzdők esélyei a rákkal szemben is sokkal rosszabbak, beleértve a melanomát, a bőr rosszindulatú daganatát is.

6100 Kiskunfélegyháza,Wesselényi utca 1, Tel:(70) 223 0077
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el