Hydration Station

    Szauna kapszula

  • Tökéletes wellness élményt nyújtó szauna kapszulában, egyszere lehet része az infra és a gőzszauna pozitív hatásainak.
  • A két elem együtt, egyesült erővel tartja formában a bőrt és az egész szervezetet is.

Az első oxyhidratáló és bőrtápláló amerikai készülék, a bőr fiatalságának, fesszeségének és hosszantartó, csillogó, egészséges barnaságának megőrzése érdekében, a szolárium ipar forradalmasítására.

Szolárium használata előtt is  érdemes használni a kapszulát .

25-30 perc szauna kapszula használatával teljesen hidratálja a bőr legmélyebb rétegeit is. 

SZAUNA KAPSZULA= infraszauna + gőzszauna+ folyékony vitaminos aroma+vibro ágy + fényterápia


hatásai: narancsbőr megszüntetése, javítja a bőr ellenállását és tartását, javítja ill. halványítja a bőrhibákat, méregtelenít, kalóriát éget, gyorsabb és szebb barnaságot biztosít szoli előtt, tökéletesen kitisztítja a bőr pólusait, csökkenti a bőr öregedési folyamatait, anyagcsere gyorsító, izület és izomfájdalom csökkentő, stressz oldó. 

A száraz bőr a szoláriumban kevésbé tud barnulni, és a megszerzett szín sem lesz annyira tartós . A bőrt ajánlatos hidratálni szolárium előtti krémekkel, vagy ami még hatásosabb a szauna kapszulával.

A gép belsejében felül helyezkednek el az infra panelek és legbelül a láb résznél jön a gőz.

Az infrasugárzás kitágítja a bőr pólusait.  Folyékony vitamin és és ásványi anyag koncentrátumot juttat a gőzzel a bőrbe. Amely javítja a bőr tónusát, texturáját, és lassítja az öregedési folyamatokat.

A gőz miatt "csak" maximum 48 celsius fok van a gépben, mert ennél valamivel melegebb gőz már égeti a bőrt.  A hagyományos gőzszauna sem melegebb.

A gőzszaunában a 48 fokos hőmérsékletet is nehezen lehet bírni, de a kapszulánál ez sem jelent gondot , ugyan is a fej nincs közvetlenül a gépben.

Az infrasugarak és a pára összeadásával és összhangba hozásával egy különleges energia jön létre. A hagyományos szaunákhoz képest fele annyi idő alatt érhetünk el maximális eredményt ezzel a nagyhatású kombinációval.

A tökéletes relax élmény fokozása miatt és a narancsbőr megszüntetése érdekében a gépben vibrációs ágy található. A fényterápiás kezeléssel még pluszban növeli az élményt .

6100 Kiskunfélegyháza,Wesselényi utca 1, Tel:(70) 223 0077
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el